Met Creattitude op een Positief Spoor

Met Creattitude op een Positief Spoor

85 85 people viewed this event.

Met Creatitude op een positief spoor.

Hoe begeleid je mensen bij een burn-out wanneer er tegelijkertijd sprake is van andere kwetsbaarheden. Een introductie in trans-disciplinair begeleiden. Is burn-out een psycho-sociaal probleem of een medisch probleem, of beiden?

Met Creatitude op een positief spoor.

Is burn-out een psycho-sociaal probleem of een medisch probleem, of beiden? En welke begeleiding is er nodig wanneer er tegelijkertijd sprake is van andere klachten zoals depressie en / trauma. Wanneer er sprake is van werkelijk vitale uitputting komt het veel voor dat er andere medische klachten zoals hartklachten zijn. Dit zijn complex psycho-somatisch vraagstukken die vaak een delicate begeleiding vragen.  Hiervoor is een trans-disciplinaire benadering nodig.

Inhoud van de opleidingsworkshop:

In deze workshop maak je kennis met een trans-disciplinaire werkwijze  om cliënten te begeleiden bij ‘burn-out’ klachten, wanneer er tegelijkertijd andere kwetsbaarheden zijn.  Een benadering die lichaamsgerichte therapie, narratieve therapie, cognitieve therapie  en positieve en spirituele psychologie in zich heeft verenigd.

In deze workshop neemt Mark de Jonge de deelnemers mee in een informatief en ervaringsgericht verhaal, waarin de wereld van complexe psycho-somatische verhalen van cliënten wordt betreden en verkend.

  • Hoe onderken je een vitale uitputting? Is dit hetzelfde als burn-out, of toch iets anders?
  • Hoe werk je op de grens van burn-out en andere aanwezige kwetsbaarheden
  • Wat zijn daarbij de dilemma’s?
  • Wie was ik voor mijn klachten, wie kan ik worden met of na mijn klachten?
  • Wat is een positief spoor om te kunnen herstellen en helen?

Deze workshop is tevens een goede introductie voor de opleidingsmodule “Met Creattitude op een positief spoor’

Bij deelname aan deze workshop ontvangt u na aanmelding en betaling twee artikelen over het onderwerp Burn-out, met casuïstiek, die de methodiek uit deze workshop illustreert, Beide artikelen zijn  geschreven door Mark de Jonge

Datum: dinsdag 15 maart 2022

Tijdstip:  19.00 uur –  22.00 uur

Kosten:  Bij vroeg boeking 20 januari 2022 bedragen de kosten  € 50,00;  Voor aanmeldingen na 20 januari 2022  bedragen de kosten  € 60,00. Deze kosten zijn BTW vrijgesteld.

Aanmelden en nadere info:  markdejonge@kpnmail.nl   of bellen naar 06-51577129

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

15-mrt-2022 @ 18:00 to
22:00
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Print Friendly, PDF & Email