Psychodrama in het gevoelsveld

Psychodrama in het gevoelsveld

Psychodrama in het gevoelsveld

70 70 mensen hebben dit evenement bekeken.

Versterken van positieve emoties om te helpen bij tegenslagen!

Op het spoor van positief leven,  het lichaam vertelt de weg naar wat ons mensen bindt!                 

Achtergrond informatie:

Psychodrama helpt om je beter te voelen, een positief leefklimaat om je heen te creëren, positiever in je werk te staan, en meer perspectief te zien. Het zijn de positieve emoties die hieraan diepte en sturing geven. Het is onze natuur om positieve emoties te ervaren – als vanzelf – behalve als er iets verdrietigs gebeurt, je tegenslagen hebt in je leven, je vast zit in een dilemma, en als je ziek bent of wanneer je bestaan bedreigd wordt.

Informatie groep:

In deze groep ervaar je hoe positieve emoties je kunnen helpen met tegenslagen om te gaan, je verdriet te dragen, je woede te verzachten en je niet in angst te verliezen. Je ervaart hoe je door positieve emoties zoals sympathie, genegenheid en empathie verbonden bent met anderen. Je maakt samen deel uit van een gevoelsveld. Je staat niet alleen in het leven!

In korte tijd ontstaat een hartelijke sfeer in de groep, waar mensen snel betrokken raken bij elkaar door de rollenspelen waar ,mensen op authentiek wijze hun verhalen over positieve ervaringen, dilemma’s, conflicten, samenwerkingsvormen, creatieve processen met vrienden, familie, collega’s of buren met elkaar uitspelen. Er komt een intensieve en gevoelsvolle samenwerking tot stand wat leidt tot de ontwikkeling van het gevoelsveld.  Dit gevoelsveld  ontwikkelt zich in de groep als een bron van kennis en spontaniteit waar de deelnemers met elkaar antwoorden op vragen kunnen geven, oplossingen voor dilemma’s vinden en nieuwe mogelijkheden voor een gezamenlijke toekomst.

Algemene informatie:

Tijdstip: Vrijdag 14.00 uur tot 20.30 uur

Data bijeenkomsten:
2023: 29 september; 20 oktober; 10 november, 1 december
2024: 12 januari; 2 februari ; 1 maart; 5 april, 3 mei; 7 juni;

Begeleiding: Mark de Jonge (TEP )

Kosten: € 1.250,00

Voor informatie en/of opgave mail naar: markdejonge@kpnmail.nl

Download Folder: ga naar: https://www.academiepsychodrama.com/opleiding/basisopleiding-psychodrama/leergroep-psychodrama/

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar markdejonge@kpnmail.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

29-sep-2023 @ 14:00 aan
07-jun-2024 @ 20:30
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Print Friendly, PDF & Email