'); }[/php]

Themagerichte supervisie

Of je nu psychotherapeut, coach, onderwijzer, manager bent, in de werkwijze van creattitude is je eigen aanwezigheid een belangrijk instrument. Een instrument wat je vertrouwd is en wat je soms kan verrassen met reacties die je zelf niet had verwacht.

Onze aanwezigheid is een fijngevoelig instrument wat onderhoud vraagt en constante afstelling. Een instrument wat alles in zich heeft en zich soms moeilijk laat lezen. De opleidingsmodule Themagerichte Supervisie gaat over dit instrument: over mij als begeleider, onderwijzer, manager en psychotherapeut. Wat gebeurt er tussen mij en mijn cliënt, leerling en werknemer. Waar reageer ik op en wat heeft dat met de ander te maken en/of met mijzelf? Werk ik met iedereen even gemakkelijk of verschilt dit per cliënt?

In je werk wel eens wanhopig geworden over de chaos van pubers? Overspoeld door de tegenstrijdigheden van twintigers? Druk in je hoofd geworden door de mogelijkheden van dertigers? Vastgezet in eigen oordelen over een mid-life crisis van iemand? Teveel uit evenwicht door een teleurgestelde vijftiger? Meer geraakt door ouderdom dan je lief is? Wij gaan aan het werk met supervisie aan de hand van 5 levensfasen en wat mensen daarin te doen staat:

  • Het potentieel van het puberend brein
  • De dramaturgie van de twintigers
  • Stoeien met het dertigers dilemma
  • Denken met gevoel in de midlife crisis
  • Het spontane brein van de 55+ers

Opleidingsagenda

Bekijk de opleidingsagenda van de creattitude opleiding Themagerichte Supervisie

Vraag informatie aan!