Psychodrama in het gevoelsveld

Psychodrama in het gevoelsveld

52 52 people viewed this event.

Versterken van positieve emoties om te helpen bij tegenslagen!

Op het spoor van positief leven,  het lichaam vertelt de weg naar wat ons mensen bindt!                 

Achtergrond informatie:

Psychodrama helpt om je beter te voelen, een positief leefklimaat om je heen te creëren, positiever in je werk te staan, en meer perspectief te zien. Het zijn de positieve emoties die hieraan diepte en sturing geven. Het is onze natuur om positieve emoties te ervaren – als vanzelf – behalve als er iets verdrietigs gebeurt, je tegenslagen hebt in je leven, je vast zit in een dilemma, en als je ziek bent of wanneer je bestaan bedreigd wordt.

Informatie groep:

In deze groep ervaar je hoe positieve emoties je kunnen helpen met tegenslagen om te gaan, je verdriet te dragen, je woede te verzachten en je niet in angst te verliezen. Je ervaart hoe je door positieve emoties zoals sympathie, genegenheid en empathie verbonden bent met anderen. Je maakt samen deel uit van een gevoelsveld. Je staat niet alleen in het leven!

In korte tijd ontstaat een hartelijke sfeer in de groep, waar mensen snel betrokken raken bij elkaar door de rollenspelen waar ,mensen op authentiek wijze hun verhalen over positieve ervaringen, dilemma’s, conflicten, samenwerkingsvormen, creatieve processen met vrienden, familie, collega’s of buren met elkaar uitspelen. Er komt een intensieve en gevoelsvolle samenwerking tot stand wat leidt tot de ontwikkeling van het gevoelsveld.  Dit gevoelsveld  ontwikkelt zich in de groep als een bron van kennis en spontaniteit waar de deelnemers met elkaar antwoorden op vragen kunnen geven, oplossingen voor dilemma’s vinden en nieuwe mogelijkheden voor een gezamenlijke toekomst.

Algemene informatie:

Tijdstip: Vrijdag 14.00 uur tot 20.30 uur

Data bijeenkomsten:
2023: 29 september; 20 oktober; 10 november, 1 december
2024: 12 januari; 2 februari ; 1 maart; 5 april, 3 mei; 7 juni;

Begeleiding: Mark de Jonge (TEP )

Kosten: € 1.250,00

Voor informatie en/of opgave mail naar: markdejonge@kpnmail.nl

Download Folder: ga naar: https://www.academiepsychodrama.com/opleiding/basisopleiding-psychodrama/leergroep-psychodrama/

To register for this event email your details to markdejonge@kpnmail.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

29-sep-2023 @ 14:00 to
07-jun-2024 @ 20:30
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Print Friendly, PDF & Email