Introductie psychodrama

Introductie psychodrama

Introductie psychodrama

28 28 mensen hebben dit evenement bekeken.

Al ’toneelspelend’ met je issues aan de slag: het kan met psychodrama. Al wandelend komen herinneringen naar boven.

Een boeiend programma over het autobiografisch geheugen en zelfgevoel. Met elkaar oefenen en ervaren met de verschillend psychodramatechnieken.

Voor wie

Deze tweedaagse bijeenkomst is bestemd voor diegenen die willen ervaren hoe psychodrama als methode werkt voor inzicht in persoonlijk functioneren en willen werken aan persoonlijke groei. Mensen die met behulp van psychodramamethoden willen werken aan het onderzoeken en verwerken van blokkades die hun mogelijkheden in de weg staan.
Voor diegene die aan de opleiding psychodrama willen meedoen is dit een mooie introductie om kennis te maken met psychodrama. Voor diegene die al reeds met de opleiding gestart zijn biedt dit een gelegenheid om in deze twee dagen persoonlijke thema’s in te kunnen brengen.

Wat doet psychodrama

Psychodrama helpt om je beter te voelen, een positief leefklimaat om je heen te creëren, positiever in je werk te staan, en meer perspectief te zien. En het zijn de positieve emoties die hieraan diepte en sturing geven. Het is onze natuur om positieve emoties te ervaren – als vanzelf – behalve als er iets verdrietigs gebeurt, je tegenslagen hebt in je leven, je vast zit in een dilemma, en als je ziek bent of wanneer je bestaan bedreigd wordt.

Begeleiders.

Mark de Jonge en Hannah Salomé

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@academiepsychodrama.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

11-nov-2023 @ 10:00 aan
02-dec-2023 @ 14:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Print Friendly, PDF & Email